Happy New Something…

Vi firade vår nyårsafton i Perstorp hos Henriks mamma o syskon. Eller ja, egentligen var vi hos Rebecca, men det var mycket trevligt. Sista timmarna spenderade vi nästan ensamma med o kolla på film, det var nog ännu trevligare tror jag nog. Typ vid halv ett på natten gick vi o lade oss.

Nu är man hemma igen från att ha levt i en resväska konstant i typ 2 veckor. Jobbigt, men trevligt. Värst är kylan när man har väntat på buss o tåg. Hatar verkligen vinter och kyla! Nästan värre än att vara kvinna, eller nått…

Har inte så mycket mer o tillägga. Ska inte tjata om vad jag har för planer inför nästa år, då allt låter så jävla f*ckin lame…[lä:jm].
Jag vet i alla fall att jag fortsätter som student, och måste ha ett extrajobb på ca 25% för att ha lite extra kosing i fickan. Som vanligt ska pengar sparas undan till GD, och för o fixa mina tänder. Det låter ändå rätt lame, när man skriver ner det för hundratusende gången…

Har ett annat litet mål med. GÅ NER I VIKT!!!

Jag ligger ca 14 kg över vad jag normalt väger, och har nu köpt kläder i strl 42.
4 storlekar över mitt normala! så jävla hemskt! usch o fy…

Ajöss.