På väg till kristianstad

Sitter på tåget nu, o stannar strax i mörrum eller nått sånt ställe. Ska gå på bio o se avatar. Det e mest Henrik som vill se den, men det var ett tag sen man var på bio i kristianstad och dessutom såg på bio på en schysst biograf, med massa plats för benen, mugghållare och en bra godisaffär bakom hörnet med alla mina favoriter.

Vi har varit på bio i karlskrona två ggr nu, och första gången var en ren katastrof. Hemsk biosalong, knappt nån plats för benen, bilden hoppade och ljudet sög. Dessutom fanns det knappt nån plats i hallen, där man köper sina biljetter etc.

Andra gången var vi på nya biografen i stan, och det var något bättre. Ljudet sög dock fortfarande. Ingen direkt bas, och alla höga ljud, dom skrik och krossade fönster lät alldeles för högt. Sen var det nått fel med bilden under hela filmen. Små svarta streck var över halva bioduken, mycket irriterande. Detta har lett till att vi har klagat på SF i Karlskrona och som tack, har vi fått besked om att vi får nya biljetter o får gå på bio helt gratis nästa gång.

Därför åker vi till Kristianstad för o kolla på bio. Dock får vi betala för det, för vi har inte fått biljetterna än.
I’m bored…

Jaja, det löser sig till sist.