Sicken idiot man kan vara ibland…

Ja, jag råkade som sagt radera min blogg igår, när jag satt o skulle fixa med en meny, och jag gick in i min kontrollpanel för hemsidan och bestämde mig att alla gamla domäner o skit ska tas bort. I all hast råkade jag också radera bloggen, och jag orkade inte riktigt krångla med att få tillbaka allt, så jag bestämde mig snabbt att jag bara skulle börja om från början istället.

Har tänkt göra det ett tag faktiskt, så att allt blir korrekt.

Jag håller också på att göra en meny, som är en s.k. ”drop down”. Den funkar nu, men jag får inte rätt på placeringen av den, så det ser jävligt dumt ut för tillfället. Vet inte alls hur jag ska göra, för försöker jag flytta på den så ser allt riktigt dumt ut. Jaja, det lär väl lösa sig tillslut. Dock känns det alltid som om jag får välja bort nått när jag vill ha en snygg site. Det är så otroligt irriterande.

Antingen får jag sitta i timmar o leta efter nya menyer som jag kan använda, eller så får jag skita i det o använda vanliga menyer, eller så får jag göra om temat igen och ha ett skittråkigt tema, som ser ut som alla andras hemsidor. Alltid är det nått skit som är på gång… o jag blir aldrig nöjd heller. Igår satt jag nog konstant i 4 timmar o höll på med den här jävla menyn! Stackars älsklingen… han fick lägga sig ensam igår natt igen, bara för att jag inte kunde sluta upp med att hålla på med webdesignen för min hemsida o blogg.

Jaja, får jag bara ordning på det hela, så lär jag bli en bättre flickvän, men som jag skrev nyss, så är det alltid nått jävla skit som ska störa en. Och så mitt i alltihop så raderar man bloggen. Jag är en idiot. Punkt slut.