Jag är fan världens sämsta vloggare – någonsin!!!

Om du är en av de ytterst få som någonsin tittat på mina videos jag har gjort på youtube, så tycker jag synd om dig. Jag menar, hur jävla dålig får man lov o bli egentligen? Hur jag än försöker så blir allt ett stort fett jävla misslyckande och jag kan inget annat vara än tråkig och ointressant.

Jag raderade mina gamla videos för de var fan sämre och nu har jag börjat med nya videos. Två st. nya har jag och det är knappt 20 som tittat på dem än så länge. 30 totalt ca när jag skriver det här inlägget. Det är så sjukt lite och inte undra på! De är ju så jävla kassa! åh!!!

Det är så irriterande att jag är så jävla dålig på allt jag vill göra. Tycker inte jag har talang för något nu. Jag försöker dock, det slutar jag aldrig med, men nej, några som besöker mig o vill titta på mina filmer, nä det får jag inte. Har ändrat taggarna också, men det verkar inte hjälpa. Bytt namn till kanalen med, till ”How boring can you get?” för det finns inget bättre passande namn… JAG SUGER!!!

Gå in på min youtube sida så får ni se hur kass jag är!!! mohahaha, det är så man fan kan svimma av!