I've come to a conclusion…

Som de senaste två inläggen jag har skrivit har jag nu en slutsats att komma fram till. Jag ska inte säga att jag suger, trots att jag gör det ändå men jag har flera saker att tala om som är relevanta för den här slutsatsen.

  • Jag är så dålig på att vlogga, att jag allvarligt undrar vad fan det är jag sysslar med.
  • Att jag ska vänta med o hålla på med webdesign tills att WordPress 3.0 släpps och jag kan förhoppningsvis få en riktigt snygg layout med fungerande meny, utan större problem.
  • Att det är roligt att lära sig något nytt, och att få bekräftat saker som gör att man kan glädjas åt att det finns vetenskaplig bevisning bakom saker man själv håller med om.
  • Att jag vill lära mig japanska.
  • Jag borde göra allt i min makt för att förbättra mitt ordförråd, både på engelska som svenska, och dessutom komma ihåg allt.
  • Jag börjar tröttna rejält på att vara långhårig…

Andra saker jag har kommit underfund med är att jag är verkligen tråkig. I alla fall mot främlingar. Om jag nu är så jävla tråkig o trist, är det inte lönt att ha svart hår längre o försöka satsa på en klädstil som ändå inte blir min i alla fall. Det jag syftar på nu är att jag gärna vill klä mig mer fashioncore liknande, men det kommer aldrig bli verklighet. Inte för plånboken och inte för att man ska fortsätta drömma. Så länge som mitt utseende är som det är, med fula tänder o blek hy, så kommer jag ingenstans.

Jag ber om ursäkt att jag verkar trycka ner mig själv till botten, men jag anser att det hela är realistiskt påfund. Det är ett faktum, att jag verkligen hatar mitt utseende, och det gör att jag tvivlar på att jag kan göra något bra. Så länge som jag inte ser mig själv, verkar allt funka fint, men det här med vloggandet lägger jag nog ner.

Jag ser mig själv på ett sätt, men när jag ser mig själv på riktigt så undrar jag vem fan det är jag tittar på? Vem är blekfisen med det fula smilet? Vem är hon som inte snackar engelska så som hon önskar? Vem är helt enkelt wannabe-somebody-else?

Svaret är jag, men hur jag än gör så blir jag ingen annan. Jag stannar som mig själv. Det är inget fel på min personlighet, det är fel på mitt sätt att jag ens kommer fram till den här slutsatsen. Det är fel. Henrik fullkomligt hatar att jag talar så illa om mig själv, men vad ska jag göra? acceptera att jag är så jävla kass? ja det är ett steg. Skita i allt o fortsätta som om inget har hänt? Ja det är ett annat sätt…

Over and all, så tror jag att jag stannar anonym, och lägger ner vloggarna för ett tag. Jag orkar inte se mig själv så som jag gör nu.
Innan jag går, gör jag nog ett sista klipp för att ta avsked. Vad som händer sen, ja det får man se senare.