Jag har fått jobb!

Äntligen så börjar det ljusna här i sketna lilla Blekinge. Jag sökte jobb på SIFO för typ ett halvår sedan, och nu äntligen har de hört av sig.

Ska på utbildning i nästa vecka på måndag och tisdag, och sen antar jag att jag kan börja jobba. Ska försöka jobba nånstans mellan 3-5 pass i veckan till o börja med. Det handlar om lönen, men jag hoppas att det ska räcka med 3 pass i veckan. Lönen som jag satsar på netto är 4000 kr, vilket innebär att jag kan lägga undan en hel del pengar rätt snabbt, förhoppningsvis ca 5000 kr varje månad, så länge jag slipper köpa böcker.

Funkar jobbet bra, jag trivs etc så är det klartecken för Anton senare i sommar! Fan vad härligt det känns. Hoppas verkligen att det kommer fungera bra. Har väntat alldeles för länge på min lilla ängel, så nu tycker jag verkligen att det ska bli dags för mig att bli Grand Danois ägare! eller vad säger ni?

Fick också reda på att jag kan jobba ensam i den här kursen, och det känns jättehärligt! Blir lättare då att få nått gjort och lära mig lite grejer inom psykologi.

Jag är glad över detta i alla fall. Det var på tiden 😛