En bra ledare?

Idag var jag på föreläsning på skolan. Det var jävligt intressant må jag säga. Vi pratade om ledarskap och olika ledarstilar, samt i vissa situationer ledartyperna är mest effektiva. Som sagt, mycket intressant. Sen när jag kom hem o åt middag så tittade vi på Kitchen Nightmare, med Gordon Ramsay. Där handlar programmet praktiskt taget rakt igenom om ledarskap, om hur man sköter sin restaurang.

Avsnittet jag såg, handlade om en mexikansk resturang som tror att bästa sättet att sköta en restaurang på är att hantera den som en catering service. Totalt fel. Speciellt om man fryser ner 300 portioner flera månader i förväg och sen till sist värmer det i mikron, och tror att det är bra och god mat… oh, no… Det är inte bra alls, nej. Det värsta är när man tittar på programmet, så är det hur ignoranta ägarna är. De har oftast ingen jävla aning om hur man sköter en restaurang, och hur köket styrs. Sånt irriterar mig. Äger man stället, och har managers etc, så ska man fanimej veta hur allt funkar, och att allt funkar bra.

Jaja, skitsamma. Har ni inte sett Kitchen nightmares, så tycker jag att ni borde se det. Bäst är den från UK, då den från USA, spoilar så jävla mycket, så det till slut inte går att titta på längre… usch…