Varför är det så mycket bråk på Marieberg?

Ja, det kan man undra. Jag har aldrig varit med om så jävla mycket gräl och skit som här på Marieberg i Karlskrona. Det är helt sjukt. Nästan varje helg i flera månader så är det bråk, skrik, samtal till polis och i natt vetefan vad som egentligen hände.

Ca 03.30 i natt, vaknar jag upp utav en tant som står o snackar med en tjej som i praktiken försöker ta livet av sig genom att hoppa från fönstret på gatan där jag bor. Orsaken var inte för att hon själv var ledsen, utan anledningen var för att hennes killkompis var jobbig. Hon var skitfull och fick då för sig att HON ska ta livet av sig o hoppa, bara för en jobbig kompis skull. Då blir man fanimej livrädd! Om sprit och alkohol får en att få för sig att göra såna skitsaker som ta livet av sig för en sådan enkel sak, ja då är jag jävligt glad för att jag slutat upp med allt vad festande och alkohol heter.

I alla fall, det som hände senare var att den här tanten inte blev insläppt i lägenheten igen, men till slut så släppte dem in henne. Ett par minuter efter det kommer den här ”jobbiga killkompisen” dit och då jävlar satte ett oväsen utav denna värld igång. Det lät som om att de rev hela huset! Strax innan det här hände hörde jag grannen ringa polisen, och de dök upp ca 03.45. Vad som hände efter det är lite oklart, för BLT har inte valt att rapportera händelsen, så jag vet inte ett skit om någon blev arresterad eller ej.

Jag är bara så jävla trött på alla jävla bråk som händer här på Marieberg. Sen vi flyttade in hit i somras, början på Augusti, har vi själva fått ringa polisen 3 ggr, ett par grannar har blivit vräkta p.g.a. bråk och sen blev det lugnt ett tag, men för ett par veckor sen så började det igen. Förra lördagsnatten var det ett helvetesgräl till som pågick bland ett gäng utländska ungdomar, men då verkar ingen ha ringt någon.  Jag vill bara att alla de här grälen ska sluta upp! Hur ska man annars kunna sova tryggt i Karlskrona?