Vloggen på youtube är borta

Yep. Har tagit bort alla videos ytterligare en gång till. Känns rätt att göra så, då problemen för mig med vloggandet styr alldeles för mycket av vad jag vill få fram. Jag kommer aldrig bli bra på att göra vloggar och sånt. Så fort man hamnar framför kameran så är det alltid något som strular för mig nu för tiden. Det är alldeles för jobbigt, så jag väljer att lägga ner det.

Jag har också insett att man inte är direkt populär heller och det suger det med. Ska jag göra något online, så vill jag göra det bra. Annars är det likabra att skita i det. Samtidigt vill man ju lära sig något nytt. Att sluta vlogga helt kommer jag nog inte göra. Risken är rätt stor att man gör nån liten video lite då och då som jag istället lägger upp här på hemsidan som de få besökare jag har får titta på.

När jag väl har Anton, och har köpt mig en rejäl videokamera som kan spela in i full HD, ja då blir det andra bullar! Då ska jag filma röven av mig.