Nya upptäckter

Har upptäckt en hel del om mig själv senaste dagarna. Både positivt som negativt. Det beror på hur man ser det…

Jag fick gå hem från jobbet i onsdags p.g.a. att jag fick nån panikattack eller liknande. Jag o Henrik kom fram till att det var p.g.a. stress över jobbet och att jag behöver en speciell summa till ett visst datum i sommar, då jag vill köpa valp. Min första GD ska äntligen bli min, och funkar jobbet så blir det verkligen i år med!

Ska inte säga för mycket, för inget är bestämt. Dock hoppas jag bara att allt går vägen, och att jag slipper ha dessa känslor som jag har just nu som orsakar panik o stress… Inte roligt alls. Men det löser sig.

Sen funderar jag lite på att börja vlogga igen. Hur jag än försöker så kan jag inte släppa tankarna att man vill bli populär på youtube, men det kommer jag ALDRIG att bli. Inte lönt att försöka ens…