Ny början på bloggen – definitivt!

I och med att wordpress 3.0 snart är officiellt (trots att jag använder mig utav första Beta-release, så har jag funderat en hel del på det här med mina gamla inlägg. Under åren då jag har bloggat, så började jag först med att skriva s.k. ”dagbok” på sidan Lunarstorm. Det har jag gjort sen april 2001. Alla de inläggen har jag flyttat till min blogg på wordpress, men jag har sen ett tag tillbaka funderat på om det ens är lönt att ha dem kvar, så nu har jag raderat dem. För gott!

Mitt liv har förändrats så mycket det senaste året, att det finns nu bara en handfull inlägg kvar, ca 190 st borträknat med detta då. Det är inlägg som jag har skrivit sen nån gång förra året. Jag anser rätt rejält att mitt liv faktiskt började då jag träffade Henrik, så allt annat är egentligen ointressant. Dessutom var min blogg fylld till tusen av en djungel med konstiga taggar, och massa olämpliga kategorier. Det är dags att ändra på det nu tycker jag!

För några veckor sen (eller mindre) då jag startade upp den engelska bloggen igen, så har jag verkligen glatts åt att jag har större ordning på kategorier och taggar, så jag tyckte att jag ville rätta till det här med. Hoppas ni förlåter mig för det.

Ja, det var väl allt.