6 cm & 5 kg kvar…

Om det ändå vore på rätt väg hade jag varit ännu gladare. Nu kommer åter ett elakt inlägg om mitt problem jag drabbats av senaste året – min plötsliga viktuppgång, och omöjligheten att faktiskt gå ner igen.

Ok, here we go…
Faktum är att jag blir bara fetare och fetare, ju längre tiden går. Vikten ligger idag på 65 ca, och midjemåttet på nästan farliga 82. Om 6 cm har jag ett allvarligt viktproblem, risk för diabetes och andra farliga sjukdomar ökar om jag blir 6 cm bredare om midjan. Ökar jag ca 5 kg till i vikt, räknas jag som överviktig. Idag är det ”normalviktig” som gäller, men vad då?

Jag kallar inte min vikt idag för normal. Jag kallar heller inte min förbaskade feta mage normal! men egentligen borde jag inte klaga.

Det verkliga problemet är att magen är så stor så att det hindrar allt jag gör snart. Det gör verkligen fysiskt ont i magen av att den blivit så stor! det irriterar mig som fan, och jag kan knappt plugga eller göra något annat utan att bli störd.

Nä, jag orkar inte ens fortsätta blogga om detta, men det är bara för att jag är så ledsen o sur på mig själv för att jag hamnat i den här situationen! åh!!!!!!!! jag hade bara velat gå ut o gå i 10 mil för o bränna lite fett! usch!!!!

HATAR VERKLIGEN DETTA!!!!