Klar med tenta/rapporten!

Ja, det tog sin lilla tid med, men det var det ju värt. Nu kan jag slappna av lite, men nästa kurs börjar redan imorgon. Då är det dags för A-uppsats, och jag tänker fortsätta med mitt intresse om funktionshinder och arbete. Vet dock inte riktigt hur jag ska gå tillväga, men troligen lär jag göra en fördjupning av allt som jag skrivit i denna kursen samt att jag får ta med statistik och annan fakta. Ska även göra en empirisk intervju med funktionshindrade för att ta reda på min egna fakta. Hoppas på att många tänker delta bara.

Ska skicka iväg den rätt snart, om ett par dagar misstänker jag, men den är helt klar så…

Har du lust att delta i min empiriska undersökning? Gå in på den här länken i så fall: https://survey.greatdanemaniac.com

Den vänder sig till alla som har någon typ av funktionshinder som kan leda till att man får aktivitetsersättning från FK på heltid, så jag syftar mest på handikapp av den här sorten:

  • Aspergers Syndrom/ADHD/Damp/Autism/Tourettes
  • Downs Syndrom, hjärnskador
  • rullstolsbundna personer
  • Personer som har fibromyalgi (som absolut inte kan arbeta, fast de vill)
  • generella utvecklingsstörningar
  • Andra sjukdomar som berättigas aktivitetsersättning från FK

Fibromyalgi är egentligen inget funktionshinder, men jag har diagnosen själv och den kan vara riktigt förödande när man vill arbeta, men smärtan hindrar en.

Personer som enbart har dyslexi eller andra lätta diagnoser räknas ej som funktionshinder!

Även du som anser att du inte hindras av dina diagnoser vill jag gärna se ett deltagande utav, då det går ut på att ta reda på huruvida personer med dessa diagnoser blir behandlade i yrkeslivet.

Jaja, nu har jag gjort tillräckligt med reklam för detta.