Trött o seg, som vanligt…

Om ca 30 minuter ska jag iväg till jobbet. Ska jobba idag, imorgon o på fredag. Om jag inte blir sjuk förstås. Har känt mig hängig hela dagen, och har haft ont i halsen som bara lär förvärras tills jag börjar jobba o ska prata med en massa människor konstant i 3½ timme. Not fun. Nej, det är sant. Jag har tröttnat på jobbet och letar desperat efter något nytt. Hoppas verkligen på att få nått bättre… nått med inte lika lång pendlingstid, uselt bokningssystem samt de jobbiga promenaderna till o från jobbet…

Ska inte låta alldeles för negativ dock. Jag får ju pengar för det. Rätt bra med pengar egentligen. Jag har räknat ut att jag klarar mig väldigt bra på bara 2 pass i veckan, så jag lär fortsätta så tror jag. Orka jobba mera liksom? Speciellt när man inte trivs…

Jag känner mig som en usel människa att jag börjar vantrivas på jobbet efter så kort tid. Med mitt pass idag är jag uppe i 10 st på en månad… det är typ snitt som jag kommer satsa på (som jag nämnde ovan) o rent ekonomiskt funkar det. Jag får vänta ett par extra månader på Anton, men jag har ju ändå väntat så länge.

Jag mår ändå rätt skitdåligt eftersom man då börjat vantrivas och inte ”längtar” efter att gå till jobbet… I värsta fall måste jag ju stanna kvar på det här stället om jag inte får nått annat, så då är det bara o bita ihop så gott det går.

Det enda som får mig att stanna kvar är tankarna på Anton. Inget annat! Får bara hoppas att det blir bättre, så man trivs bättre… så mycket om behövs ändras egentligen…men ändå så lite…