Min svenska blogg är tillbaka!

Ja, jag måste faktiskt erkänna att jag saknat att blogga lite på svenska, men mest beror det på att jag vill att mina gamla svenska läsare ska kunna ”hänga med” lite bättre i vad som händer i mitt liv m.m. då jag vet att många tycker det är tråkigt att jag bara bloggar på engelska.

Dock ska jag också tillägga att bloggen på svenska mest är till för att jag ska kunna uttrycka mig om nyheter och dela med mig av åsikter som annars har hamnat lite bakom, eftersom svenska nyheter sällan blir internationella. Jag har så mycket åsikter som saker och ting, och senaste månaderna har jag tyckt att det är otroligt trist att jag inte kan blogga om vissa nyheter, och sedan länka till div. sidor som Aftonbladet och Expressen (det är ju oftast där man hittar det mesta som är skit, så man kan gnälla på lite extra).

Jag hoppas i alla fall att detta kommer utöka min besöks statistik, då den verkligen varit dålig, sen jag enbart börjat blogga på engelska. Har ju fått lite klagomål med att det inte alltid är så roligt att läsa om WordPress heller, så jag har tagit mitt förnuft till fånga, och ska börja skriva mer som jag gjorde förr.

Jaja, förändringar är alltid bra – så länge det blir ett bättre resultat, eller hur?

Förtjänar man inte en motiverande kommentar eller två efter denna härliga nyhet? 😛