Ursäkta, men jag spammar faktiskt inte…

Det här inlägget är mer utav en hälsning till alla på Facebook, ifall de undrar vad jag håller på med när det gäller mni svenska blogg. Det är faktiskt så att när jag tidigare i år bestämde mig för att sluta skriva på svenska, så tog jag bort all värdefull information från den här bloggen, bl.a. kommentarer, men även alla kategorier och taggar.

Eftersom jag nu har startat upp bloggen igen, så vill jag få tillbaka alla inlägg, som jag nu har laddat upp, men som sagt så saknas alla kategorier från de här inläggen + taggarna, så jag måste sätta dit dem igen.

Jag har lite strul med hur jag skickar alla mina inlägg till FB, så jag har valt att skicka min engelska blogg via en site som heter Linksalpha, och den här bloggen via ‘connect your blog’, eller mer enklare kallat Bloglovin’. Tydligen är det omöjligt att skicka två separata bloggar till ett och samma FB konto. Idiotiskt… På FB har man ju faktiskt mer svenska vänner än engelska, och det bästa hade ju varit om alla mina svenska vänner läser min blogg så ofta som möjligt, och de som vill läsa den engelska kan göra det med.

Jag måste ju utöka synligheten för den här bloggen, även om det kan vara lite svårt, men jag ska nog lösa det.

Jaja, nu vet ni vad som pågår i alla fall, ifall ni ens undrat om det.