Där blev jag nästan rädd…

Ok, det är inte så allvarligt som det låter, men hade jag inte hittat svaret på mitt problem, så hade det troligen inneburit slutet för mig som bloggare på WordPress, och det vill man ju verkligen inte.

Jag upptäckte igår, eller i alla fall tidigare idag att jag inte kunde ladda upp bilder eller byta ‘header’ bild heller. Det fick mig att gå på en Google resa som inte var utav denna värld. Som tur var, så fick jag det att fungera till sist. Det tog bara en dag denna gången att lösa ett problem med, så skönt är ju det i alla fall.

Svaret på problemet skriver jag inte här, men lär spara det till min andra blogg som handlar enbart om WordPress.

Nu ska jag sova. Maja gnäller på mig, att det är läggdags och älsklingen ligger redan i sängen sen snart en timme tillbaka…stackaren…