Jag har ingen fotoblogg. Vad tycker ni om det?

Jag satt för en stund sen och gick igenom min blogg efter gamla inlägg som har foton i sig, och det är inte många. På vägen stötte jag på ca 190 inlägg, och säkerligen ett tjugotal har jag raderat. Jag räknade heller inte antal bilder i inläggen, men det är nog inte mer än 10 bilder, om ens färre.

Det är nog oerhört trist att det är på det viset, men jag upptäckte också något annat. Varje gång jag har hållit på med designen på bloggen, så har jag skrivit ett inlägg om det, utan att ens ta en bild, så folk kan se det i efterhand. Det ser ju lite konstigt ut om man efter att ha bytt tema 20 ggr inte ha några inlägg som förklarar hur temat ser ut, eller så. Jag funderar starkt på att ta bort dessa inlägg med, för jag vill verkligen separera webbdesign från mina huvudbloggar. Känns jätteskönt att återgå till enkelheten av att skriva inlägg, och fokusera på kreativa inlägg. Det är nog roligare för läsarna då.

Jag lovar från och med nu att bli mer aktiv när det gäller att infoga bilder och andra grejer som kan vara kul för er läsare.

Snart kommer jag skriva ett till inlägg, men har inte riktigt luskat ut hur jag ska formulera det bara. Som sagt, vill ju inte komplicera det för mycket. Inom ett par dagar skriver jag något oavsett.