Världens godaste nudlar!

Här kommer mitt speciella inlägg som jag nämnde för ett par timmar sen. Herregud, vad jag bloggar på svenska nu… ujuj, det får det nog bli ändring på, eller? nä, skämt åsido. Dags för informationen som gäller det här inlägget, så det matchar titeln på inlägget.

Jag älskar wok, och speciellt nudlar. När jag bodde hemma så åt jag nudlar som en tok, och brukade tvinga mamma att köpa hem nått märke som heter typ ”Samyang Ramen”, de där rutiga paketen. De var så oerhört goda! De säljs fortfarande, men något har hänt med smaken. Jag vet inte vad de har gjort, om det är nått med ändrad frityrolja, eller vad det nu kan vara, men smaken är ändrad. Helt plötsligt upptäckte jag att de inte smakade som förr, och det har jag nästan blivit lite upprörd över till och från. Inte direkt roligt, så jag har mer eller mindre slutat äta nudlar, om jag inte går på kina restaurang eller så, då smakar det oftast som det ska. Alla kina restauranger är ju inte världsbäst på nudlar, tyvärr men de flesta gör det så himla gott!

Dock upptäckte jag en fantastisk grej när jag var i Stockholm o hälsade på föräldrarna i förra veckan. En kväll skulle vi äta kycklingwok med nudlar till middag, och jag blev väldigt nervös när jag såg att det var paketnudlar från affären som skulle användas, eftersom jag inte lyckats hitta något märke alls som smakar så som jag vill. Dock fick jag en oerhörd chock! De här nudlarna som vi åt smakade exakt så som jag tycker att nudlar ska smaka… det är så underbart!

Nu kanske ni då vill få reda på vilket märke det är, så ni själva kan prova dem. Märket är ICAs egna märke och det ingår i ”asia” varumärket, eller hur man nu ska förklara det. Jag ska visa en bild så ni vet hur paketet ser ut:

Paketet var oerhört billigt också, bara 7 kr på ICA Maxi i Karlskrona, och det var inget extrapris eller så.

Det innehåller fyra nystan som väger 75 gram styck, och är lagom för en portion. Det blir ca 260 kcal per portion.

Jag rekommenderar starkt den här produkten i alla fall. Ett tips som jag kan dela med mig utav är att woka dem tillsammans med lite purjolök. Det tycker jag är supergott! Det skadar ju inte att prova i alla fall, eller hur?