Grattis världen, jag är världens snyggaste kvinna!

Uträknat: Hon har snyggaste kroppen | Kropp & hälsa | Aftonbladet.

Ja, nu var ju faktiskt rubriken en stor fet lögn, men det är faktiskt sant ändå. Hur kan det vara möjligt? Jo, enligt den här artikeln så är det tydligen så att om man dividerar sitt midjemått med sitt höftmått och får svaret 0.7 så innebär det att man har den perfekta kroppen. Man är alltså snyggast i världen, och man föder perfekta och friska barn.

Ja, den där sista delen är helt komplett galen, men det står i artikeln. Då måste det ju vara sant, eller hur?

Låt oss dock tänka på lite detaljer, om vi nu räknar med att jag är perfekt (hey, det stod ju i artikeln!) då måste ju alla killar som någonsin tittat närmre på mig tycka att jag är världens vackraste och att alla eventuella barn jag kan skaffa är friska och perfekta. Hmm… ja, då måste det ju innebära att om sanningen är så, och jag också hade varit en sådan tjej att jag fallit för varenda kille som tyckt om mig, ja då skulle jag ha haft tusentals pojkvänner, och säkerligen ett par ungar hit och dit, eller hur? Jag är ju ändå perfekt!

Dock tror jag att de måste ha glömt något när de skrev den här artikeln, eller först och främst kom på den här unika formeln som gör kvinnor perfekta och vackra. Tar man då mig som exempel så måste jag ju bara påpeka mina underbara, fantastiska egenskaper som gör att jag är perfekt och världens vackraste kvinna!

Här har ni världens perfekta tjej! Jag bär sällan smink, jag tycker inte om tjejkläder så därför klär jag mig baggy och jag döljer min figur. Jag avskyr barn och vägrar bli gravid. Jag är blek, har knappt några tuttar och min hårfärg kanske inte är så attraktiv. Jag är en datanörd som föredrar livet hemma framför datorn eller tv:n. Jag har ett par genetiska sjukdomar som gör att mitt liv är lite svårare än andras att leva. Jag kommer troligen aldrig få friska barn p.g.a. mina sjukdomar. Jag har också steriliserat mig, så jag kan faktiskt inte få barn. Jag tycker inte längre om att festa, vara ute bland folk i onödan. Jag dricker heller inte alkohol eller röker vare sig det ena eller det andra. Visst är jag vacker? Jag är ju ändå perfekt… Jag har kvot 0.73 vilket innebär att du som läser detta bara måste älska mig, och tycka att jag är den mest snyggaste tjej du någonsin sett. Alla älskar mig. Jag har 0.73 i kvot. Alla, precis alla älskar mig. Så det så!

Jag hoppas att Ni som har läst det här inlägget so far, tycker att det är fullt med ironi. Har ni missat det är det något fel.

Personligen anser jag att den här artikeln är något av det löjligaste jag har läst på senare tid. Kanske det om Butlern i tunnelbanan är något värre, men ändå… En kvinnas skönhet sitter inte i utseendet, kroppen eller någon annanstans. Varför då? Jo, helt enkelt för att varje människa tycker att skönhet är inviduellt. Åtminstone så uppskattar alla människor skönhet olika. Beskrivningen jag gav om mig själv är 100% sant, men det behöver inte betyda att jag är världens fulaste tjej, eller världens snyggaste. Jag har en person som älskar mig för den jag är, och det är huvudsaken tycker jag.

Med honom får jag vara mig själv – med alla fel och brister. Spela roll då om jag har 0.73 i kvot… för mig är det bara bullshit. Henrik älskar mig för den jag är, och jag älskar honom för den han är. Kärlek kan faktiskt vara så simpelt.

För min del är det just de där speciella egenskaperna som attraherar mig, och jag har funnit allt jag har önskat under alla år hos Henrik. Det är jag tacksam för. Den här artikeln har inte lärt mig nått speciellt, bara att folk är ytliga. Männen i det här testet som låg till grund för artikeln gillar ju säkert vissa kvinnliga figurer, och tycker andra är oattraktiva. Det gäller att se det lite djupare när det handlar om relationer.

Långt inlägg blev det, men har man mycket o säga, så blir det mycket att skriva. Enkelt och logiskt. Pi = 0.73, eller hur?