Från 0 till 67 kommentarer på en dag…

Ja det här är faktiskt ett sånt där ‘skryt om min blogg’ inlägg som jag bara måste skriva om. Igår skrev jag om hur missnöjd jag var över att folk verkar skita i att kommentera och att de inte lyssnar m.m. Det har dock ändrats nu, och det är jag tacksam över.

Dock måste jag erkänna att allt detta är ingen hundra procentig sanning. Jag fick 4 kommentarer tidigare idag, resterande 63 är faktiskt gamla kommentarer som jag raderade då jag lade ner bloggen i våras, men så har jag tänkt lite på att använda ett kommentator system som jag haft tidigare och när jag kollade upp det så såg jag att en hel del kommentarer jag skrivit med det systemet har sparats, och nu har jag åter alla kommentarer från min blogg och jag är så jävla nöjd.

Dessvärre har jag också en inställning som gör att jag får ett mail varje gång nån har kommenterat, och alla gamla kommentarer har jag godkänt igen, vilket resulterade i 63 friska mail har infunnit sig i min gmail de senaste minuterna. Jaja, hellre en massa pling om mail, än ett surt humör över att ingen bryr sig om mig… Jag vet ju ändå om att det inte är sant. Kan dock inte rå för att man inbillar sig såna saker ibland. Inbillning är jag duktig på… riktigt duktig på, nästan så man blir irriterad faktiskt. Fast det blir jag till slut ändå när man bara håller på med dumheter hela tiden.

Jaja. Är glad för att jag fick nått skrivet idag. Det där med kommentarerna värmde resten av min kväll, och kommentarerna jag fick ifrån mina underbara vänner har värmt mig hela dagen.

Tack Mac och MatteN.