Allt är fan trasigt idag!

Upptäckte precis att min iphone inte ger ifrån sig nån sms signal helt plötsligt, så jag har missat ett sms. Som tur var ordnade det sig ändå, men jävligt irriterande när saker o ting inte funkar som det ska.

Skrivarens största patron som är svart är tydligen helt slut med, trots att jag knappt skrivit ut något alls sen jag köpte den för typ 2 månader sen. Antar att den torkat ihop totalt. Jävla skitskrivare. Trots att man bara skriver ut text så måste den också använda sig utav färg. Får köpa bläckpatroner typ 4 ggr om året, de tar slut skit fort!

Orka dock lägga ner mer pengar på prylar nu. Har precis lagt ytterligare 1700 på en grej jag hade hoppts slippa köpa, men det var tydligen oundvikligt. Typiskt.

Jaja, är på pissigt humör idag, det kanske märks? Jävla PMS skit som är i vägen för mig igen. gah!