Jag är ett riktigt jävla klantarsel!

Igår kväll gjorde jag ett misstag med min blogg som jag bittert kommer få ångra under en väldigt lång tid. Jag upptäckte att galleri kategorin inte riktigt fungerade som det skulle, men upptäckte sen att stor vs. liten bokstav hade betydelse för att visning av gallerier ska funka. När jag hade återställt det, så upptäckte jag ”igen” att det gick inte att rätta till, så jag trampade in i min databas, men så kunde jag inte hitta rätt kategori, det vara bara fyllt med ordet ”category”, så jag skrev en liten beskrivning på galleri kategorin så att jag lättare skulle hitta den i databasen.

Jo visst hittade jag kategorin. Dum som jag var så hittade jag den på fel ställe. Jag trodde sen att det var bara o rensa bland kategorierna så var problemet löst, men det jag egentligen gjorde var att radera allt som hade med kategorier och taggar att göra. Eftersom jag är en sån nybörjare på allt vad databaser heter, så kunde jag inte återställa nått, o jag hade heller inte gjort en backup på databasen heller, så jag får skylla mig själv.

Det enda jag kunde göra var att installera om hela bloggnätverket, men sen lär jag få sitta och kategorisera och tagga 41 inlägg på min engelska blogg, eftersom all sån information har försvunnit.

Jaja… jag får skylla mig själv. Det jobbiga är att jag har sån jävla ångest idag, så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Har inte sovit så bra heller p.g.a. den här skiten. Inte roligt alls må jag säga… Hatar o känna så här, speciellt när det är jag själv som har gjort något.

Bloggen och min domän har varit konstant strul vs. fungerande, sen jag började blogga. Jag har tröttnat på det rejält. Vill inte mer nu… Vill bara ha en fungerande blogg, där jag skriver om mitt liv.

Ska det vara så svårt?