Rädslan över att vara osminkad är borta!

Häromdagen så tog jag en bild på mig själv av en ren slump på facebook med webcamen online och jag blev oerhört förvånad över att jag lade märke till att min blekhet jag tidigare oroat mig för p.g.a. att jag sällan bär smink nu för tiden är som bortblåst.

Det syns inte längre att man är osminkad, vilket är en härlig känsla!

Just nu kan jag också behöva lite positiva nyheter, efter mitt brutala misstag jag gjorde igår. Under de kommande dagarna lär jag få sitta ordentligt med att reparera mina misstag, för jag har ett X antal inlägg jag måste tagga om på den engelska bloggen + tilldela kategorier. Som tur var handlar det nu bara om dryga 30 inlägg. Jag får bara hoppas på att detta inte händer igen.

Jaja, nu blir jag sådär tjatig igen. Inget kul alls. Just nu är jag bara så jävla glad över att jag inte tycker jag ser så blek o ful ut när jag är osminkad.

Snart ska man pallra iväg sig till skolan o ha sitt första PBL möte för terminen. Wish me luck!