Wannabe-vardags-tönten har bakat en kaka!

”Lemon meringue pie” heter den, men jag tror det inte blev så lyckat resultat. Troligen vispade vi äggvitorna lite för hårt, men man är lite förvånad över receptet ändå. Det stod att man bara skulle ha fyllningen + marängen inne i ett par minuter, så fyllningen är väldigt kladdig, men det smakar säkert gott ändå.

I övrigt får ni väl ursäkta titeln på inlägget, men jag måste ju faktiskt påpeka att det är verkligen inte min grej att göra vardagliga inlägg på vad jag typ äter, köper, lagar m.m. Dock får det väl gå ibland när man får för sig att leka vardaglig.

Tycker det är så oerhört viktigt att göra vad man kan för att dela med sig av saker som kan vara lärorika, hjälpa till att förändra något för någon. Jag kan ju inte riktigt skriva ett sånt underbart inlägg varje dag – då hade jag förmodligen satsat på journalistik eller författarskap som yrke istället för beteendevetare, men jag vet ju vad jag brinner för. Dock är det så oerhört många som ständigt påpekar att jag borde bli författare. Pappa har alltid tjatat om att jag borde bli tolk, eftersom jag är så bra på språk, men på senare tid hör man av nästan alla nya man träffar att man borde skriva istället.

Ja, man gillar ju att skriva och det är därför jag har bloggen. Officiellt sett så vill jag hellre hjälpa funktionshindrade att hitta det perfekta jobbet. Tror det ger mer i slutändan.

Så länge får ni nöja er med en bild på en kaka och så självklart på den glade författaren.

Jag är så inte nån vardags-tönt. Tack gode gud för det! ( o jag som inte är religiös…ujuj, hur ska detta gå?)