Jag hoppas på en rödgrön seger idag!

Idag är det val, och det är ett efterlängtat sådant tror jag för många. Dock har jag redan röstat, så det känns skönt. Orka pallra sig iväg till en vallokal idag, liksom? Det blev en stolt röst på sossarna, men det är nog ingen hemlighet. Man undrar bara vad som kommer hända oavsett vem som kommer styra sverige de kommande åren. Kommer de blåa fortsätta köra sverige i botten, o göra de rika ännu rikare, eller kommer vi återgå till bidragspolitik där ingen får jobb om man är sjuk?

Ja båda de kommentarerna kan tyckas vara negativa, men man undrar. En vän till mig röstade blankt, dels för att han inte är så insatt i politik och dels för att han inte litar på något parti. Det är nog klokt sagt tycker jag. Inget parti – förutom moderaterna efter förra valet har fått igenom den politik de har sagt att de ska satsa på. Dock är det rent humoristiskt tycker jag att de blåa lyckades och nu har över 30 000 personer blivit utförsäkrade p.g.a. det + att ytterligare 40 000 till inom ett par år riskerar samma sak om de blåa fortsätter styra.

Jaja, om man lämnar politiken en stund. Om ett par timmar kommer min obligatoriska blogg att lämnas in gällande tema 1. Jag fick ändra en hel del eftersom ”forskningen” mer eller mindre gick åt skogen, men det känns bättre nu så jag är nöjd.

Nu ska jag diska, o sen käka lunch!