Deprimerad och besviken på svenska folket!

Jahapp, valet 2010 ska det handla om igen. Tusentals och åter tusentals lär blogga om det närmsta dagarna, och jag gör mitt jobb även där. Är så sjukt besviken över att Alliansen vann – hur fan gick det till? Vill svenska folket verkligen ha en politik som fullständigt skiter i 99% av befolkningen? Alla skattesänkningar och förmåner har enbart gått till de 1% rikaste i landet. Är det verkligen rättvist? Jag trodde Sverige skulle vara en förebild till andra länder, så som det varit i så många år, men tydligen inte längre.

Från och med nu kan vi se fram emot ett land som kopierar USA och deras misstag, som leder tillslut att vi får alla tvingas köpa svindyra försäkringar och gå bankrutta om vi skulle bryta benet. De rika kommer bli ännu rikare, medan de fattiga, sjuka och arbetslösa slängs ut på gatan. Ingen bryr sig om dem! För att inte tala om att vi låtit Sverigedemokraterna komma in i riksdagen så de kan börja ”övertyga” de andra partierna om att rasism, nazism och annan skit är numera tillåten. Vad sägs om att återskapa förintelsen igen? fast denna gången tar vi oss an invandrare istället för judar, eller kanske både ock?

Jag är numera livrädd över att bo i Sverige. Jag är dock lugn än så länge, så länge jag är studerande och inte är desperat efter ett jobb. Jag kommer bli skitskraj när jag väl ska börja söka jobb, för tänk om jag inte får något? Då är det bara en tidsfråga innan man hamnar på gatan… usch!

Hur kunde detta ske? Är svenska folket så korkade så att de medvetet röstar fram en regering som bara ger oss skit, istället för att lita på att sossarnas (eller de rödgröna rättare sagt) politik fungerar? Jag har mer eller mindre utgått ifrån att folk inte röstat på sossarna p.g.a. deras nya partiledare, Mona Sahlin. Som jag nämnt innan kan jag förstå att man inte gillar Mona, men sossarnas politik har ju förbättrats! Eller har folk bara tröttnat på att hjälpa till med välfärden? Ett par extra hundralappar i fickan kanske är morot nog för medelsvensken istället för att främja förhållanden för sin sjuke granne?

Jaja, jag vet inte alls vad som pågår men jag fullkomligt HATAR den situation som blivit av efter gårdagens valresultat. Detta är förjävligt!