Är det nån som letar efter mig, eller vad då?

Loggade precis in på bloggen, så som man gör varje morgon + flera ggr om dagen numera, och upptäckte det här i min google analys om besökare m.m. Tydligen är det någon som letar efter mig.

Jag har tre sökningar på min domän, vilket inte är direkt ovanligt, men idag så såg jag detta vilket fick mig att bli lite fundersam. Förmodligen är det någon som glömt bort att lägga till bloggen som bokmärke, eller så är det nån som bara vill hitta mig. Jag har ett par idéer om vem det kan vara, men det hade varit kul o få reda på vem det var som gjort den här sökningen. Hör gärna av dig!

Det är också kul o veta att folk söker på ”pedagogisk grundsyn” och hittar min blogg p.g.a. det.

I övrigt så har det varit lite jobbiga dagar, utan nån som helst anledning egentligen. PBL för denna vecka blev återigen ett stort misslyckande, då man återigen (enligt min åsikt) har missat pedagogik, och gått alldeles för mycket in på psykologi. Hur ska man kunna lära sig pedagogik om man ständigt missar det?

Jaja, det löser sig nog ändå. Håll på med min PBL blogg för denna veckan igår, och lär skriva klart den idag, dock tror jag ändå att den lär publiceras på söndag. Blir väl bäst så. Känns skönt o få den överstökad. Resten av helgen lär gå åt till o försöka skriva så mycket som möjligt på pedagogiska grundsynen. Har typ inte gjort ett skit med den på flera dagar, o det tycker jag inte om!

Ja, det var väl det. Sitter dock o funderar på lite andra grejer som kan göra den här bloggen lite mer attraktiv för besökare, men vi får se. Än så länge är det bara försök och idéer. Just nu är jag supernöjd med att besöksstatistiken går upp!