Uppdatering 2 oktober 2010

Har inte nån direkt bra fantasi till varken blogga eller komma på titlar till mina inlägg. Dock har jag som vanligt tusen idéer i huvudet som ständigt flyter omkring, och idag tänkte jag dela med mig lite ytterligare om vad som sker i mitt liv just nu. Läs o njut, eller vad då?

Irritation.

Ja, som vanligt är man rätt så irriterad på vissa saker som sker, och jag har gått och funderat i ett par dagar på dem och är nu redo att skriva ner mina irriationer jag har just nu. Jag vågar inte uttrycka mig djupt, så jag gör en lista. Sen får folk ta åt sig som dem vill:

  • Bokmärk gärna min site, så slipper ni googla efter min domän hela tiden. Har liksom 7 sökningar på min domän… varför inte bara bokmärka den, så slipper ni det problemet, om det nu inte är så att det är 7 olika personer som söker efter min domän… då är det en helt annan grej.
  • Idioter som inte fattar att kunskap är något man måste ha, kan ta sig nånstans. Också de personer som tror att kunskap är en religion kan vänligen uppdatera sin informationskälla, då detta verkligen inte är sant!

Ok, det var bara två punkter i den här listan. Trodde det skulle vara fler, men tydligen inte. Även jag själv flörvånas av mina förväntningar jag har på mig själv. Jaja, då har jag lärt mig nått nytt idag.

Ansvar.

Det gäller att ta ansvar för sina studier, och jag måste erkänna att även jag är inte den bästa på det. Jag sitter med bloggen, spelar spel o tittar på film lite väl för mycket än vad jag borde, men jag har turen med mig än så länge. Jag är snart klar med alla uppgifter utom den sista som ska göras i denna kursen, och det känns skönt. Jag bara hoppas på att sista uppgiften går relativt lätt. Har bara en vecka på mig att göra klart den, men det ska säkert gå bra. Jag har lite dåligt samvete över vissa saker som har hänt i delkursen än så länge, men ändå tänker man på faktumet att det är ens eget ansvar att sköta studierna. Jag vet i alla fall att jag försöker hjälpa andra så gott det går, men ibland kan det gå fel. Får bara hoppas att det löser sig ändå.

Bloggutveckling.

Sakta men säkert kommer jag att utöka min svenska blogg med innehåll speciellt riktad till personer som söker information om Grand Danois. Jag har efter många försök kollat efter sätt hur jag gör detta enklast, och häromdagen löste jag ett stort problem som gör att jag kommer förhoppningsvis få ännu fler besökare till bloggen än vad jag har idag. Har också bestämt att den här informationen skall ligga här, istället för på en fristående domän eller annat. Blir enklast så. Jag passar på att varna för ”ombyggnad sker” eller hur man nu ska förklara sig. Målet är i alla fall att jag ska ha den absolut bästa informationen om GD tillgänglig här på min domän. Så det så! mohaha 😛