G, VG – spela roll!

Just nu sitter jag och går igenom det sista med min pedagogiska grundsyn. Den är klar till 99%, och jag är personligen väldigt nöjd. Dock undrar jag om det är tillräckligt. Har jag refererat korrekt? Är det relevant till kurs målen? Har jag glömt något?

Frågorna kan egentligen bli oändliga, men det enda som jag kan tänka på nu är att jag får godkänt på kursen. Så länge jag slipper komplettering så är jag nöjd. Jag har inte gjort mitt bästa i den här kursen, jag är missnöjd med så mycket. Nu är det 6 dagar också jag har på mig att skriva en sex sidor till lång uppsats om samverkansprojektet. Något jag verkligen inte ser fram emot. Orsaken till det är rätt mycket. Framför allt beror det på att det är lite väl för mycket uppgifter denna kursen som gör att man knappt orkar lägga ner tid på den här uppgiften, men den måste göras. Och gärna bra dessutom, tillräckligt bra för att inte behöva komplettera. Resten är som sagt oviktigt.

Sen har jag jävligt dåligt samvete efter gårdagens möte. Det började bra när jag skulle träffa samverkansgruppen, men mot slutet så gick allt åt helvete! Det som hände var stort missförstånd, men förmodligen är det inte så allvarligt. Jag bara avskyr mig själv för att det hände, men ingen orkar väl längre så då blir det väl så… Ingen av oss vill hålla på med ett samverkansprojekt, åtminstone inte såsom jag uppfattat det. Ingen av oss orkar lägga ner tid, men det måste göras för att bli godkänd på kursen… Fan vad jag upprepar mig!

Jaja, jag orkar inte gå in på det djupare. Förmodligen är det bara jag som inbillat mig. Jag är så duktig på det. Just nu är jag bara irriterad och trött. Jag är i alla fall glad över att pedagogiska grundsynen är mer eller mindre över. Hur fan jag ska kunna analysera projektet djupare och skriva en uppsats om det relaterat till all kurslitteratur är en annan fråga. Projektet är liksom på över 60 sidor! Jag vet inte alls hur jag ska göra detta… Allt med projektet tycker jag bara är upprepande än så länge… de nämner samma sak om och om igen, bara lite djupare för varje gång de gör det… usch! Orka?

Nån  mer som känner som jag?