Innan drömmen om min första GD blivit sann…

Så har jag tagit mig friheten att skapa ett nytt WordPress tema. För en gångs skull gällande den här terminen så har jag inte direkt så mycket att göra, vilket är skönt, men samtidigt är det lite jobbigt att vara så uttråkad hela tiden. Temat som jag har skapat, är något jag hållit på med av och till i ett par veckor, men inspirationen har alltid varit densamma. I det här fallet ville jag göra ett 100%-igt tema som har massa bilder på Grand Danois, och som tur var så har jag lyckats hitta ett par bilder som jag får lov att använda helt gratis. Bilden ser ni nedan, för jag antar att jag inte lär behålla det här temat i all evighet. Jag byter ju tema lika ofta som jag byter underkläder ungefär, men det här ska jag försöka hålla mig till nu.

Skitsnyggt, va?

Bilden i headern och footern är från kennel Grandison. Jag vet inte riktigt vad de heter, men förmodligen är den ena hanen ”Grandison’s Great Balls of Fire”. Orsaken till varför jag tog dessa bilder var för att jag blivit så fullkomligt frälst i dessa hanar från Grandisons kennel, och jag hoppas till 100% att jag får lov att köpa min första GD utav dem. Deras hundar tycker jag är de snyggaste grandisarna i Sverige, och varje gång jag sett bilder på dessa hanar ur G kullen, så har jag blivit helt knäsvag! Jag tycker de är så ståtliga och vackra! Den absoluta härligaste dröm hade varit om jag får en valp i kombination utav någon av G kullens hanar + en annan trevlig tik från kennel Le Grand’z, men jag påstår absolut ingenting, utan jag bara drömmer… Tiken från Le Grand’z heter Pzaidy, och även om jag inte träffat henne, så är jag helt frälst i henne med. Har fått höra utav uppfödaren att hon är underbar, och det litar jag på.

Jag har varit kennelflicka till båda dessa kennlar, och det har varit skitkul! Något som jag gärna hade velat göra igen om tiden finns till förstås.

OBS! SOM JAG NÄMNT OVAN ÄR MINA TANKAR OM PARNING MELLAN DESSA TVÅ HUNDAR ENBART EN DRÖM HOS MIG. DET FINNS INGA GARANTIER ATT EN SÅDAN PARNING KOMMER ATT SKE. JAG HAR EJ BEKRÄFTAT NÅGOT OCH PLANERAR EJ ATT GÖRA NÅGOT SÅDANT! OM  NÅGON FINNER DETTA INLÄGG OPASSANDE, VÄNLIGEN KONTAKTA MIG SNARAST SÅ TAS DETTA INLÄGG BORT OMEDELBART. TACK!