Tvåtusensjuhundraåttiotreochetthalvt…

…så mycket och säkerligen lite till med tankar ryms det i skallen just nu, och värre blir det. Minsta lilla skitsak runt omkring mig får mig att sakta tappa orken för precis allting, och det slutar oftast med tårar eller nått annat jävla skit som ångest eller annat. Just nu känns det i alla fall inte bra. Jag tänkte först skriva det här inlägget som en enda stor fet lista, men sen kom jag på att jag skulle väl förmodligen inte få plats med alla de dryga 2000 tankarna jag har i huvudet, så då skiter jag i det. Samtidigt är jag så jävla trött på att vara sur, arg och irriterad. Avskyr att inte kunna ha kontroll och bara avfärda all skit som idioti och sen gå vidare och göra något annat. Det är inte normalt, och jag har aldrig bett om det här, men det bästa jag kan göra är att undvika att bryta ihop över minsta lilla droppe som rinner över bägaren.

Det finns dock ett antal smågrejer som stör mig en hel del nu som man skulle kunna rada upp och analysera. Det mesta förklarade jag i gårdagens inlägg om att jag ska komplettera en uppgift jag är nöjd med och göra den sämre (enligt mig) fast det är säkert fel att tycka så. Det blir säkert skitbra när jag lämnar in den, men orka? Nej, tyvärr… I alla fall så gör jag en liten minilista och sen analyserar jag det jag orkar eller hinner med.

Jag stör mig på…

  • kompletteringen, eller faktumet att fibrovärken hindrar mig från att orka göra något med den.
  • folk utan msn-vett! har en specifik person som ständigt skiter i en när man skriver till denne person, men när denne skriver så ska man fanimej svara. Dock har denne person alltid förmågan att skriva när man inte är vid datorn… sånt har stört mig i åratal! Det störiga nu är med nyaste versionen så kan man inte ha speciella statusar, utan bara stå som online, iväg eller upptagen… jag vill ha mer specifika statusar så folk vet att jag inte är här! Jaja, nu har jag bara börjat vänja mig vid att skita i personer jag inte orkar prata med, och speciellt denne då denne person skiter i att svara och sen loggar ut utan att säga hejdå eller nått annat… skitirriterande!!!
  • att längtan efter GD har återkommit rätt så rejält och jag har lite svårt att hejda mig. Är så fruktansvärt ”kär” i vissa hundar från en kennel som jag nämnde i ett föregående inlägg och jag bara hoppas så himla mycket att jag snart, väldigt snart får en GD ifrån dem (i förhoppningen att de vill sälja en till mig förstås :P). Det är jobbigt att leva sitt liv utan GD… Det är ju ändå världens härligaste hundras i mina ögon! Man känner sig som nån slags lögnare när man kallar sig för GD galningen, utan att ens ha en GD… Jaja, dagen kommer när jag vet hur mitt och henriks liv kommer se ut närmsta åren, vi bor i en bättre bostad och förhoppningsvis är mitt lån avbetalt och jag har ett jobb som gör att allt funkar. Alla de punkter är skitviktiga, hur ska det annars gå?

Ja, jag har miljarders med andra tankar också, men inget jag orkar med o skriva just nu. Snart är det dags för lunch, o sen pysa iväg till skolan för en obligatorisk föreläsning. Ska vara på skolan 4 dagar denna veckan… urk… vill hellre sitta hemma och plugga under de stunderna. Orka göra nått när man kommer hem, liksom? tror inte det…