Komplettering och annat skit.

Ja, jag ville så gärna skriva ett blogginlägg, men det tog lite tid att komma på en godkänd rubrik, så man får väl ursäkta sig lite för att det tog lite tid. Dock ska det påpekas att för tillfället så har jag ändrat hämtningen med mitt rss plugin jag har på facebook, så den kollar bara 4 ggr per dag nu istället för snarast möjligt. Detta gör nog att det kan dröja ett par timmar till innan inlägget är synligt för mina trogna läsare på facebook.

Sicken konstig början på ett inlägg, va? Yep, no shit. Jaja, jag ska väl ta o skriva om det som jag planerade att skriva om. Sitter halvt om halvt med kompletteringen nu efter ytterligare feedback från läraren. Jag hade tydligen missförstått den feedback jag fick från början, så jag fick ett till mail om det för ett par dagar sen där det stod lite mer om hur jag ska göra. Tydligen behöver jag inte göra om hela uppgiften, utan ska istället fördjupa mig lite ytterligare under varje del, och sen under reflektionen ska jag skriva om hur allt hänger ihop. Problemet är att jag vill inte göra kompletteringen så, för att jag tycker jag har klämt ut så mycket jag kan under varje del, och jag behöver i så fall nått år till på mig för att förstå vad min pedagogiska grundsyn är, då det känns som om att mina åsikter är inte relevanta. Åsikter och ens pedagogiska grundsyn är tydligen helt skilda saker, och det gör mig lite konfunderad eller vad man ska säga.

Jaja, det löser sig nog… jag brukar ju säga det. Som tur var blev jag lite inspirerad av att skriva nått till kompletteringen, så jag hoppas läraren godkänner det… Ska bara utveckla det lite till. Andra grejer man tänker på…hmm? Ja, det har jag för tillfället glömt bort.