Nu vet jag varför jag vill ha en Grand Danois!

Eller ja… det har jag ju vetat i alla år, men ändå. Satt nyligen och surfade lite slött och fick idén att jag skulle söka på bloggar som handlar om Grand Danois, och resultatet jag fick var väldigt glädjande. Min blogg ligger på första plats! Den senaste tiden innehåller alla sökningar som leder hit orden ”Grand Danois” så det är också skitkul!

I alla fall, jag hittade en väldigt trevlig blogg om en blå grandistik vid namn Doris som jag nu också har bokmärkt. Hittade ett inlägg som var så himla kul o läsa med, så det var det som inspirerade till det här inlägget. Du kan läsa det här.

Jag längtar så oerhört mycket till den dagen jag har Anton. Ska bli så himla roligt, men jag undrar verkligen när det kommer hända. Det är så mycket annat som måste vara ordnat först. Med tanke på hur min och Henriks situation ser ut idag med en tillfällig anställning för Henrik och jag som studerande, dessutom boende i en liten tvåa på tredje våningen (eller ok då… två trappor upp) så lär det inte funka så bra med en GD i den här lägenheten. Målet är att skaffa GD den dagen då vi båda vet vad vi ska arbeta med de närmsta 5 åren i alla fall, vi helst bor i marklägenhet eller ett litet radhus med liten tomt och inkomsten är trygg och säker. Då är det dags för GD!

Jag bara hoppas att den dagen kommer snart… riktigt snart. Och att det blir valp efter någon av Grandisons hanar från G kullen… det är en dröm jag hoppas på att bli sann! Förhoppningsvis kommer jag få träffa en utav dem (Hubba, tror jag det är a.k.a. Grandison’s Great Balls of Fire) lagom till jul då jag och Henrik åker upp till Stockholm och norrland för att fira jul. Apropå det så behövs det kattvakt över jul. Hojta till ifall du har lust o komma o mata vår gnällfia nån gång om dagen i typ en veckas tid… Ersättning ges självklart!

Snart är det dags för godis och anime! Helt sjukt… man har blivit fäst vid att titta på anime… ujuj, hur gick det här till egentligen? 😛