En beskrivning av mig.

Jag har haft en tanke i ett par dagar nu, och det handlar om något så komplicerat som ett bloggtema. Jag älskar att hålla på med webb design, jag tycker det är skitkul rent ut sagt. Jag byter ju tema på bloggen rätt ofta, men det är bara för att jag får nya idéer hela tiden till teman. Jag får helt enkelt inte nog! Dock känns det som det nuvarande temat som jag valt att döpa till ”Coraline’s Dog” är lite svårläst. Förmodligen beror det på att jag har en bakgrundsbild som går i svart och vitt, samt att bakgrunden till själva inläggen är genomskinlig. Jag har i alla fall lite svårt att läsa texten ibland, och jag är ändå författaren till inläggen.

Jag har hittat ett tema som jag mer eller mindre blivit förälskad i, men det har sina brister när det gäller att göra ett s.k. ”Child theme”. Koden är ihopklistrad så det är mer eller mindre omöjligt att hitta vad man letar efter. Jag gillar temat för att det är stilrent. Det enda jag vill byta ut är lite färger på texten och bakgrundsbilden på headern. Sen tycker jag att jag är klar. Dock går inte det så jättebra. Frågan är varför jag bryr mig?

Ja, egentligen har det att göra med att jag vill att min blogg och hemsida ska se lite annorlunda ut än en klassisk hemsida. Jag vill ha häftiga färger, bilder på grand danois och ett typsnitt som känns personligt. Jag vill också att layouten ska vara lite annorlunda jämföres med 99% av alla bloggar man ser och hemsidor. Kul att vara en blogg i mängden, liksom? Det vill jag inte… Min blogg ska vara speciell, men hur gör jag den speciell på bästa sätt? Ja, framförallt ska det handla om vad jag skriver – texten ska vara lockande och bidra till att jag får trogna läsare, men även nya besökare som diggar layouten och det jag skriver, så andra besöker min blogg och hemsida enbart för den anledningen. Titeln ”I huvudet på en Grand Danois galning” är en sak. Det borde indikera att man är lite speciell, eller har jag missat något? Det enda tråkiga med den här bloggen är att jag har ingen egen GD att fotografera och skriva om. Jag får helt enkelt vänta, men det är ok. Jag vill försöka få besökare hit ändå. Som tur var är jag för tillfället inte besatt utav att få fler besökare, som jag var för ett par månader sen. Då blev jag nästan deprimerad bara för att en kompis till mig som har (vad jag tycker är rätt meningslöst) en blogg som dagligen har ca 70 besökare eller vad det var… Dock har min statistik förbättrats skitmycket sen jag startade den här bloggen igen. Är uppe i snitt på ca 20 besökare per dag, så det är rätt nice.

Så, då undrar jag… Ni som är mina trogna läsare. Vad tycker ni att jag ska ha för blogglayout? Ska man ha nått tråkigt, men lättläst eller kanske stilrent? Hör av er! Vill veta vad folk tycker. Som avslutning ger jag en kort beskrivning om mig. Hey, jag hade ju det som titel! Då kan man inte lämna det utanför heller! 😛

En pojkaktig bloggnörd som älskar att skriva, designa WordPress teman, sitta vid datorn samt titta på film & anime. Drömmer om att skaffa Grand Danois och lämna Blekinge för att återgå till Skåne där jag hoppas på att arbeta med personer som har funktionsnedsättning och hjälpa dem hitta det perfekta jobbet. Avskyr ungar och allmänt jobbigt folk som aldrig vill lära sig nått nytt. Önskar att jag kunde älta mindre och lugna ner mitt humör. Har gott om humor och trivs med en lugn livsstil tillsammans med pojkvännen.

Ja, vad sägs om det? am I special or what? 😛