Huvudvärkens återkomst.

Hur jag än gör nuförtiden så får jag huvudvärk var och varannan dag. Det är väldigt irriterande, men oftast har det berott på rätt simpla saker som t ex:

  • För högt tempo med pluggandet.
  • För mycket intryck och idioti som man stör sig på.
  • Vätskebrist.

Den första punkten är logisk, likaså resterande två. Just idag har jag haft huvudvärk mer eller mindre hela dagen och det har med alla tre ovanstående punkter att göra. Tempot med pluggandet går iofs rätt bra idag. Har börjat på min avslutande reflektion, och skrivit en dryg sida på mindre än en halvtimme så det är rätt nice om jag får säga det själv. Problemet är att jag är arg när jag skriver, men det går inte att råda för. Jag blir skitsur över att ens behöva komplettera den där uppgiften. Jag var ju så jävla nöjd med den. Nu är jag bara arg, kritisk och läser man mellan raderna är beskrivningen mer eller mindre en hänvisning till kommentarerna jag fått på den första versionen av min pedagogiska grundsyn. Jag har i alla fall kommit på slutsatsen att får jag inte godkänt nu, då vet jag till 100% ärligt inte vad en pedagogisk grundsyn är, och kommer förmodligen aldrig att kunna skriva en korrekt sådan heller. Jaja, skitsamma… det får gå ändå. Just nu är jag bara inne i en arg tidsperiod, så minsta lilla skit som händer och hela min dag är typ förstörd. Jag fick också reda på att jag måste ändra på mina intervjufrågor – de är för akademiska och vissa är tydligen ledande också! orka, liksom? usch vad jag låter som en 08 nu… blä! Fast jag undrar om det ens är rätt utav mig att skriva så här i min öppna blogg… Jag är bara så trött just nu, och orkar fan inte ta emot mer skit än vad som redan hänt!

Vet inte riktigt mer vad jag ska säga… för var sekund jag kommer på en tanke så tredubblas den till ytterligare faktorer som leder till mer huvudvärk och stress. Jag har nyligen tagit en huvudvärkstablett till och planerar att gå o sova i nån timme. Det brukar hjälpa. Vad som hjälper mot ilskan? Ja, det kan nog ingen svara på…