Lärande och nya perspektiv; ett glatt inlägg för en gångs skull :P

Ja, precis som rubriken säger så är detta ett inlägg om lärande och nya perspektiv med en lite gladare ton. Efter all ilska känns det som att det börjar bli bättre och att jag återigen är lite gladare. Idag har jag fått en sån otrolig erfarenhet som förhoppningsvis kommer ge mig starkt mod och hopp om framtiden.

Jag vet inte hur mycket jag ska säga, men jag har haft min intervju i alla fall med det företaget idag och det gick skitbra. Om allt nu går vägen innebär detta att mina förhoppningar om att få praktik till termin 4 är avklarad och förhoppningsvis leder det till en framtida anställning när jag är klar med studierna. Mitt mål är faktiskt att jobba på det här företaget, i alla fall efter studierna och när man känner sig tillräckligt nöjd ska jag starta eget.

Imorgon kommer päronen mina och hälsar på, så jag o Henrik ska städa lite i lägenheten idag. Till helgen lär det bli en tripp till IKEA i Kalmar för o kolla på lite småprylar vi behöver till lägenheten, bland annat ett nytt skrivbord… det börjar bli lite trångt här… 😛

Har inte så mycket mer o säga. Är rätt trött och seg efter alla intryck idag… mycket att tolka och analysera… Huvudsaken är att det känns bra!