Massa nyheter gällande min blogg!

Jag vill inte vara tjatig, men jag verkligen älskar att blogga och jag hoppas att ni som läser min blogg förstår hur mycket den betyder för mig. Jag har länge suttit och funderat över det här med innehåll, vad som lockar läsare, hur viktigt det är med kommentarer och sen det sistnämnda som är designen på den.

Igår hittade jag ett absolut fantastiskt tema som förmodligen kommer innebära att bloggen får ett helt nytt lyft och kommer förändras totalt. Ifall jag börjar använda det så är jag mer eller mindre tvungen att uppdatera bloggen oftare än vad jag gör idag, men det har jag inget emot. Planen är ju att försöka blogga så ofta som möjligt – så länge man bara har något intressant att dela med sig utav.

Jag har också börjat fundera ifall jag ska lägga ner min engelska blogg och flytta denna bloggen till min huvuddomän istället. Dock kommer det innebära lite strul i början för nya besökare, speciellt de som googlar och hamnar på min blogg. Jag funderar också på att lägga ner min wordpress site, den som jag har tutorials på, för att det är så få besökare, inte ens ett besök per dag… Dock har jag inte så mycket heller att tillägga på den siten heller eftersom jag sällan har något att skriva tutorials om.

Jag är inte säker på ännu ifall jag kommer genomföra de här ändringarna på bloggen. Det här temat jag har hittat har verkligen mycket bra grejer, men det är inte perfekt. Förhoppningsvis kan man ordna det ändå, men jag får se.

Jag vill alltså ha många tips och förslag på vad Ni läsare vill ha utav min blogg och vad ni anser är bäst. Jag kommer tjata tills jag får respons, annars jävlar 😛 nä, så farligt är det inte. Vill bara veta ifall folk bryr sig eller ej. Får jag inga kommentarer, så tolkar jag det som att folk skiter fullständigt i vad jag gör med bloggen och jag är fri och fundera över vad jag gör härnäst. Får jag kommentarer så får man diskutera sig fram…HÖR AV ER NU, SNÄLLA SÅ BLIR JAG GLAD!