Vecka 43, 2010

Veckan som gått har verkligen lämnat sina intryck hos mig. Det är rätt mycket grejer som har hänt den här veckan men i övrigt är det väldigt positiva saker som har hänt. Framförallt så var det händelserna i torsdags som kommer förmodligen att lämna ett spår under min framtid som delvis student men även förhoppningar gällande ett framtida yrke.

I helgen var även mina föräldrar och hälsade på. Vi åkte till IKEA i Kalmar och köpte två nya skrivbord, en tv bänk och en bokhylla. Dessutom blev det skitbilligt i mina ögon för så mycket möbler. Allt går i svartbrunt eller svart, och tv:n är äntligen i mer lagom höjd istället för alldeles för lågt. Gött! Bilderna på möblerna syns nedan i det lilla galleriet:

Idag har man latat sig rätt ordentligt. Satt o kollade på lite film innan och sen har jag suttit vid datorn och letat efter nya sätt för att förbättra bloggen. Jag fick bara en kommentar på förra inlägget, men det var mer än vad jag räknade med faktiskt. Ärligt tror jag nog folk skiter fullständigt i vad jag gör med bloggen… jag är fri o göra vad jag vill. Känns bra.

Nu ska jag fortsätta hålla på med min älskade blogg. Ajöss för stunden!