En sak är gjord, nu återstår bara tiden…

Ja, detta är också ett inlägg som handlar om min blogg och domän. Kom igen o erkänn att ni börjar tröttna på mig nu? Allvarligt! Hade jag varit en trogen läsare så hade jag förmodligen tröttnat för längesen om man ständigt tjatar om samma sak hela tiden… Men det kanske inte är så med er? Ja, då är det ju så.

Den engelska bloggen är härmed nerlagd och kommer som sagt att ersättas med min s.k. ”outstanding” hemsida om Grand danois. Det ska bli den bästa hemsidan någonsin i Sverige med information om rasen, men det kommer ta tid innan jag fått allt att fungera som det ska. Det är frågan om tema, layout och precis allt annat som är viktigt. Jag hoppas på att detta kommer öka besökare rejält… det är åtminstone ett steg i rätt riktning. Det här är ju en idé jag har haft väldigt länge. Jag började ju lite så med. Jag har sparat mina gamla inlägg också på den engelska bloggen och kommer den återskapas så blir det på domänen blog.greatdanemaniac.com så som jag också haft det tidigare.

Jag har också insett en sak att jag måste nog skriva mina inlägg lite tidigare på dagarna, så folk hinner besöka min blogg. De absolut flesta besökare kommer från Facebook nämligen, och även om folk är inne där jämt, så behöver inte det betyda att de är mest aktiva på kvällarna… nej, så ska jag försöka hålla min besöksstatistik uppe så är det nog viktigare att försöka skriva nått så tidigt som möjligt.

Tjat och gnat om bloggen. Hur länge har jag hållit på med det här nu? Och inte ett ljud från någon heller… Är det verkligen säkert att INGEN stör sig på mitt tjat? Eller jag kanske inte har kommit till den nivån ännu? Det kanske är så att jag tjatar väldigt mycket om olika saker, fast vid olika tidpunkter, så allt kanske bara smälter ihop?

I höstas skrev jag typ enbart om min vikt t .ex. och för några veckor sen var det bara snack om pedagogisk grundsyn. Nu är det bloggen som gäller verkar det som. Jaja, oavsett vilket så är det ju så jävla roligt och blogga!

Efter lunch ska jag försöka sätta mig och skriva min SWOT analys, och jag hoppas att jag kan göra så mycket som möjligt med den också. Allt för att slippa stressa, men det är nästan för mycket tid över tycker jag till resterande uppgifter, även om de är stora. Analysen är iofs väldigt liten, ca 3-4 sidor, uppgift två är på 10-12 sidor och uppgift tre är på 2-3 sidor har jag för mig. Det kan vara samma antal sidor som på analysen med.

Ja, det var nog allt jag hade för denna gången. Funderade lite på att skriva om bonde söker fru, men jag tror jag sparar det tills nån gång i nästa vecka. Min kompis Ulrika N (Tomas) är med i programmet, och jag vill ha hennes godkännande innan jag skriver något om det.