Hycklarens irritationer…

Jag känner mig faktiskt lite som en hycklare, men det har nog sina skäl. Orsaken till varför jag känner mig som det beror på att jag har svårigheter att orka plugga, eller skriva klart min SWOT analys, och istället sitter jag med bloggen och skriver en massa här… Är man inte en hycklare då? Dock är främsta anledningen till varför det går lite trögare med pluggandet att jag saknar lite inspiration. Jag är inte riktigt van vid att bara få lov att sitta och skriva och analysera något utan att ha kurslitteraturen till hjälp, så det är väldigt ovant. Sen vet jag heller inte om jag gör rätt. Det jag gör nu är en lite djupare beskrivning av samtalet, men jag tror det var så man skulle göra. Dock känns det lite fel, lite sådär mesigt eller hur man ska säga, så jag funderar på att slänga iväg ett mail till läraren senare i helgen eller leta reda på mer information om hur man ska skriva sin analys, så jag vet att jag gör rätt. Jag vill ju verkligen ha ett bra betyg på alla de här kurserna. Det är så oerhört motiverande.

Sen så stör man sig på lite annan skit som vanligt. Vet dock inte om jag vågar skriva om det här. Det är inget farligt, men bara jävligt surt och irriterande. Jag hoppas verkligen att det här problemet försvinner snart. Sen kom jag på en annan sak, det här med bonde söker fru. Min kompis Ulrika är ju med där, men jag kom på att de jag hade att säga för tillfället är inget direkt som rör henne, så då är det ju fritt fram att skriva det man känner för.

Det här är första gången jag ser på programmet, och jag ser det på nätet. Det är skitstörigt även där. Jag tittar ju liksom inte på TV. Enda anledningen till varför jag ser programmet är p.g.a. att min vän är med, och man är nyfiken på vad som händer, ifall det blir kärlek eller ej. Dock måste jag påpeka att jag gillar programmet, men stör mig på att det bara visas en gång i veckan. Det är så jobbigt att vänta tills nästa veckas program. Jag har ingen direkt favorit bonde, men jag har lite åsikter om bönderna ändå.

Tomas är ju den som min vän Ulrika valde att skriva brev till. Eftersom Tomas verkar mest vara intresserad av Louise, så hoppas jag på ett sätt att de blir dem. Dock tror jag nog att hade inte den där tjejen som var så himla tyst, varit så tyst av sig tror jag de två hade varit det perfekta paret. Han verkar rolig och trevlig, och han påminner mig mycket om alla de män ifrån ”norr” eller vad man ska säga… jag har träffat många killar som beter sig som honom, och alla har de varit lika trevliga.

Jonas är ju snygg (inte för att det är viktigt, men ändå… alla påpekar det så då gör även jag det, sorry my darling :P) och jag hoppas på att han väljer Susanne, tror de verkar passa bäst ihop. Det var synd att hon Catarina åkte hem, men jag förstår henne. Hade det varit min framtida Anton hade förmodligen jag gjort likadant. Hunden var ju ändå en större del av hennes liv och Jonas hade hon bara träffat ett kort tag. Johan hoppas jag väljer Amanda eller möjligen ellinor. Men mest amanda faktiskt. Hon verkar trevlig, men johan verkar ju supertrevlig han med. Till sist när det gäller då Ann-Katrin, så hoppas jag verkligen på att hon väljer Jonas, men jag tyckte det var så synd att Roger fick åka hem och inte hänga med på gården. Att Gert åkte tyckte jag var rätt åt honom. Det syntes på långa vägar att hon inte alls var intresserad av honom.

Ja, det var väl det jag hade att säga om bonde söker fru. Kommentera gärna ifall ni håller med mig eller ej… Jag älskar ju att fiska efter kommentarer, det märks ju… 😛