Fan, jag hittar bara bra grejer i analysen!

Sitter o håller på med SWOT analysen för tillfället och det går trögt, men det går sakta framåt. Har typ skippat min originella plan om att bli klar med analysen på max en dag, då jag upptäckte att det förmodligen ändå inte kommer gå, utan jag får ta det i den tid jag orkar med + att i uppgift två så är det massa annan skit som ska i, och då ska man tydligen vänta tills efter man har redovisat uppgift ett. Helt knäppt, om jag får säga det själv…

Jag har även börjat skriva min preliminära uppsatsplan, och jag hoppas ordentligt på att jag får lov att skriva min uppsats. Läraren måste träffa alla andra först innan det kan godkännas att jag får skriva själv. Får jag inte det så vetefan vad jag gör. 4 månader av planering går liksom totalt åt skogen då… Jag skulle bli jätteledsen om jag inte får skriva själv, så man håller tummarna att det går vägen.

I alla fall, om man återgår till min SWOT analys. Jag hittar i stort sett bara bra grejer i rapporten. Visst, vissa saker kan jag fundera över ifall de är negativa eller kan räknas som svagheter rättare sagt, men det är svårt. Det känns så jävla mesigt att skriva rapporten så oakademiskt och dessutom utan litteraturen till hjälp! Visst, man vet ju om att förmodligen vill ju företaget man intervjuat ta del utav rapporten så den får ju inte vara alldeles för byråkratisk, men såsom jag har skrivit den än så länge så kunde det lika gärna stå ”ja, osså sa han sådär, bah! o så skrev ja’ ner det sen, va?”. Det känns som om det är så jag skriver, fast det gör jag inte… Väldigt irriterande. Samtidigt så känner jag ändå att jag inte kan börja med uppgift två förrän analysen är klar. Det irriterar mig ännu mera. Fast det är väl logiskt.

Annars är man rätt glad idag utav flera anledningar. Dock tror jag inte det är lönt att nämna dem här, men ändå. Jag är glad i alla fall. Nu återstår bara resten 😛