En dag fylld av mentorsskap.

Så ser åtminstone den här dagen ut. Kl 11 ska jag befinna mig på skolan för o träffa förhoppningsvis så många som möjligt ur min grupp av det interna mentorsskapet, d.v.s. saglu10. Det har inte gått så bra att få ihop det här mötet, eftersom responsen från de flesta i gruppen har varit mer eller mindre noll. Sen fick jag reda på igår också att en av de i gruppen har slutat, så vi får se vad som händer idag.

Kl 13 ska jag vara på JB gymnasiet och ha ett till mentorsmöte som är s.k. externt. Vet inte hur mycket jag ska nämna om det hela, men det blir nog kul. Var där för två veckor sen och det gick bra. Förmodligen är risken så att jag lär få ta det mötet själv, eftersom min kompis Louise sambo hade skadat sig i helgen och hon är bortrest, så det är inte säkert att de kommer hem i tid, men det får gå ändå. Jag bara hoppas att han är ok.

I övrigt finns inte så mycket annat att berätta. Ska ta o göra mig klar inför promenaden till skolan nu, man vill ju inte komma försent. Jag lär väl skriva lite mer senare ikväll ifall det finns nått o skriva om. Annars sparar man det till nån annan gång, eller inte alls.

yep. Det var nog allt. Ajöss för stunden!