Pedagogiska grundsynen blev godkänd!

Fan vad nice och helt underbart det känns. Fick svar på den idag och det stod ett klart G. Dock inga noteringar eller så, men så länge jag bara fick se det där G:et så är jag mycket mer än bara nöjd. Jag var så orolig för att jag skulle få komplettera på den mer, eller i värsta fall göra om den helt, men det slapp jag så nu kan jag gå vidare. Skönt!

Mentorsmötena gick finfint i alla fall, så det är ju skitbra. Orsaken till varför responsen varit så låg berodde på att vissa personer inte hade fått mina mail alls, trots att de hade fått dem till förra mötet. Det är jättekonstigt, men skönt att de kom till mötet i alla fall. Mötet ute på JB gick också bra, men det fanns inte så mycket o snacka om. Det fick mest bli att jag berättade om min egen tråkiga erfarenhet av gymnasiet och 8 år av arbetslöshet istället, men det var trevligt att träffa dem igen.

Just nu är jag bara så trött, totalt orkeslös, men det är ju inget ovanligt egentligen. Med alla uppgifter som ska göras och tiden som sakta rinner iväg så blir man trött av stressen. Till nästa delkurs är det sjukt mycket o göra, uppsats och massa inlämningsuppgifter samt 5 böcker man ska ha och massa föreläsningar och seminarium. Hur fan ska man orka med det? Ja första steget är att slopa alla krav på VG och bara försöka överleva och göra ett så bra jobb som möjligt. Dock är det svårt men det är något jag får inse i varenda kurs jag går. Det börjar alltid bra, sen blir det tråkigt och sen blir det jobbigt. Sen är det avklarat och än så länge med oerhört få kompletteringar. Så länge fingrarna hänger med så löser det sig.

Nu ska jag försöka skriva lite mer på SWOT:en och sen blir det kycklingwok med grönsaker och nudlar. Vad käkar du till middag ikväll? 😛