Mycket skit som händer mina vänner just nu…

Ska väl inte riktigt gå in på vad det är, men det är mycket konstigt. Jaja, förhoppningsvis löser det sig för det bästa nu för dem allihop. Man är lite orolig för en del, så såna grejer är aldrig roliga. Dock är det ju en del av livet tyvärr, inte så mycket o göra åt då. Man kan inte alltid få glada besked.

Jaja, jag får ta o skriva om lite roligare saker istället. Jag är klar med SWOT analysen i alla fall, så det är skönt. Två fulla sidor blev det, men kravet var någonstans mellan 3-4 sidor, så jag hoppas jag inte får skit för att jag inte skrivit tillräckligt o måste göra om en del. Huvudsaken är i alla fall att jag har tillräckligt med material för att göra min rapport som bygger på SWOT analysen. Den lär jag börja med senare i helgen. Orkar fan inte tänka på det nu. Känns som om jag behöver lata mig lite i helgen. Förmodligen lär jag bli sjuk i förkylning närsomhelst också, o då är det ju viktigt att vila upp sig. Har haft ont i halsen nu i två dagar, och värst har det varit idag. Vaknar jag inte upp i förkylning imorgon så lär jag slippa det helt. Det brukar vara så när jag blir sjuk, två dagar med ont i halsen, sen vaknar man upp i förkylning som varar i typ 3 dagar och under tiden känner man sig helt orkeslös och ligger bara o slötittar på dåliga filmer. Av nån skum anledning så hoppas jag på att bli sjuk. Då har jag en anledning till att lata mig lite. Är det fel av mig o tänka så?

Jaja, skitsamma. Jag ska hinna med o göra skoluppgifterna i tid sen, så det löser sig. Konstigt nog så är ju del två och tre som ska göras i kursen baserade på massa annan skit med, som gör att jag hade inte kunnat skriva klart uppsatsen så snabbt som jag önskat heller. Nä det ska baseras på lite föreläsningar också och sista mentorsmötet med JB ska ju också vara överstökat innan man kan sätta sig med uppgift tre. Dock är det nog bra, för så som mina fingrar mår av och till så kan jag inte sitta o skriva som nån tok heller hela dagarna. Det löser sig.

Ja, jag har inte så mycket mer o säga. Jo just det. Har köpt Call of Duty: Black Ops och har spelat det lite tillsammans med Henrik och ett par kompisar till han. Det är rätt skoj, men jag är ingen fullfjädrad spelgalning ännu. Det lär ta många år tror jag innan det händer. Mina intressen med WordPress etc. är oftast viktigare och när jag inte gör det vill jag se på film eller nått annat. Har du något du vill göra, fast du känner att du inte har tid eller lust?