Uttråkad på en söndag.

Ja, inte första gången det händer men jag kom inte på någon bättre titel. Idag har jag inte gjort sådär jättemycket, men ibland behövs det med. Jag satt och kollade lite på Emil i Lönneberga, den första filmen. Kände för o se de filmerna igen av nån skum anledning. Ja, ibland tycker jag det är kul o kolla på Astrid lindgrens filmer. Växer inte ifrån sånt där så lätt, o jag skiter i vad folk tycker om det. Så länge jag har nått o göra så är jag nöjd.

Jag har dock börjat fixa lite mer med min informationssite om GD. Det kommer dröja innan den är komplett. Jag skriver ner grejer etc. och fixar med den när jag orkar och har lust. Det stör mig dock att jag inte har ett sätt som gör att allt arbete med den hemsidan skulle kunna underlättas något så extremt ifall jag bara hade en lösning på de plugin eller funktionerna med WordPress som jag så oerhört längtar efter mycket. Förmodligen lär jag få fixa allt själv, jag som inte är så jätteduktig på php. Har knappt ens satt igång med den php kursen jag går heller. Har ingen vidare lust. Känns som om jag köpte böckerna till den kursen bara för o ha böckerna som jag själv sen kan titta i när jag känner för det istället för o gå kursen och göra de moment i den. Jag funderar starkt på att hoppa av den. Jag har bara inte tid. Funderar på om man ska läsa den till nästa höst istället, eller över sommaren. Har för mig att den går då också. Jag har ju ändå litteraturen som krävs för den så… Det är nog bättre att hoppa av den kursen istället för o ha den efterhängandes med ett streck som betyg. Uppsatsen som ska göras lär ta sjukt mycket tid i nästa delkurs så jag lär inte hinna orka sitta med php kursen alls.

Nu blev det blankt i huvudet. Hade egentligen inga idéer till det här inlägget, men det blev ett par ord ändå. Bra va? Snart ska jag förmodligen se mer på Emil i Lönneberga. Annars lär jag sitta mig trött med webb design, och det vill man ju inte. Nån måtta får det ändå vara, eller hur?