3 x 4 = 12 SWOTs + rapport = ett blogginlägg fullt med frågor!

Sicken konstig rubrik. Fattar själv knappt vad jag skrev, men svaren kommer ju självklart här. Påbörjade min andra uppgift idag och har precis gjort hälften utav den utökade SWOT:en som ska vara med i rapporten. Med hälften så menar jag att jag gjort diagrammet (tabellen, egentligen) och skrivit ner de olika punkterna i de olika delarna. Lösningarna, eller mer, hur man hanterar diverse del med en annan lär komma efter att jag har skrivit min rapport såsom jag önskar att skriva den. Jag har en plan på hur jag ska lägga upp arbetet, men jag vet inte alls om det är rätt eller fel.

Planen är som sådan att jag ska först gå igenom varje punkt under varje del och skriva om det först utifrån kurslitteraturen och beroende på vad jag hittar i böckerna så argumenterar jag och diskuterar fram om teorierna i böckerna stämt överens med intervjun, analysen och observationen. Så hade jag tänkt att fortsätta tills jag skrivit om alla olika punkter. Jag har valt 3 under varje del för att förenkla det. Efter det hade jag tänkt skriva en slutsats där jag ställer de olika delarna mot varandra och först då lär jag veta lösningarna på ”problemen” som ska finnas med i diagrammet. Låter det som en bra lösning?

För min del är det, det enda sättet som jag känner att jag kan göra ett bra arbete på – om jag skriver det på det här sättet. Det står inga andra direkta instruktioner på hur jag ska göra, inte mer än att jag ska redogöra för resultatet och analysera samt diskutera och argumentera fram det utifrån kurslitteraturen och samtidigt beröra ämnena i kursen, annars kallade temana. Ursäkta om svenskan blev lite dålig där. Vet knappt alls vad jag håller på med.

Jaja, nu ska jag sätta igång o skriva. Wok till middag blir det idag igen, och korv med bröd blev det till Lunch på Maxi. Vad käkade du till lunch idag?