Rapport och uppsatsplan

Är mer eller mindre precis hemkommen från skolan där jag varit på föreläsning om uppsatsplan inför uppsatskursen som börjar snart. Om den inte redan har börjat? Det är typ nån slags samkörning som sker så jag vet knappt alls vad som pågår. Huvudsaken är att jag fått tips och råd inför uppsatsen, men även om rapporten som  jag håller på o skriver för tillfället. Den plan som jag skrev om i förra inlägget lär inte fungera, och tipset jag fick från läraren var riktigt bra.

Henrik står för tillfället i köket och förbereder lunchen och jag lär snart gå in o diska och hjälpa honom. Sen käkar vi lunch och ser på House. Efter det ska jag fortsätta pluggandet och just idag har jag en särskild speciell plan. Har planerat att sitta i soffan och skriva rapporten samtidigt som jag ser den sista emil i lönneberga filmen. Det är något jag verkligen ser fram emot nu. Ska testa o se hur det går, men det lär säkert gå bra.

Har inte så mycket annat o tillägga för denna gången. Är så trött och frusen för tillfället efter promenaden så jag har knappt ork till nått annat. Kanske skriver jag mer sen om jag behöver få ut nått mer. Ajöss för stunden då! 😛