Förkyld och hängig, men ändå så ska rapporten göras!

Ja, idag är jag rätt trött och hängig. Hjärnan hinner inte med alls, men trots det så måste jag ändå plugga. Det går så ohyggligt långsamt, men det är rätt logiskt. Det är mycket tankearbete bakom, men det går rätt långsamt ändå med att få fram idéer och passande formuleringar. Dock är jag nöjd med vad jag skriver, men det går alldeles för långsamt för att jag ska vara nöjd. Hade det bara varit den här rapporten som ska göras och inget mer för kursen hade jag inte brytt mig lika mycket om hastigheten, för då hade jag bara haft den att fokusera på. Istället får jag inte glömma bort faktumet att jag har ett paper om mentorsskap som ska lämnas in samma dag som rapporten också. Jaja, det ska nog gå. Jag vet ju vad jag vill få fram även i den.

Apropå mentorsskap så kunde jag inte komma till mötet idag på JB gymnasiet. Jag känner mig alldeles för förkyld och hängig, så det hade nog inte funkat så bra. Igår mådde jag bra, men när jag vaknade i morse så kände jag mig inte så bra. Jag ringde till JB två ggr för o tala om att jag inte kan komma, men båda gångerna bröts samtalet, så jag skickade iväg ett mail istället. Jag har inte fått något svar på det, men jag hoppas att JB eleverna jag hade hand om fick informationen ändå.

Fram till den 28:e är det 12 dagar inklusive idag. Det totala omfånget jag behöver skriva är ca 13-16 sidor, vilket innebär i snitt en dryg sida per dag. I det tempot jag kör nu så lär det ta mig ytterligare en vecka till innan jag kan bli klar. Räknar man också bort onsdagen i nästa vecka då jag har redovisning hela dagen så blir det bara ännu värre. Dock är det bra att ta det långsamt. Förhoppningsvis innebär det att mina fingrar orkar hålla igång mer, och jag kan skriva nått varje dag. Sen har jag ju också den preliminära uppsatsplanen att lämna in också. Den är klar till hälften, men vi får se hur det går. Den ska vara inlämnad om en vecka i alla fall. Sen lär jag börja med intervjufrågorna och i början av december om det blir en kvalitativ studie lär jag göra alla intervjuer då. Det är mitt mål i alla fall.

Jaja, ska ta o fortsätta med pluggandet så mycket jag orkar. Sker mirakel skriver jag typ två fulla sidor idag. Nu har jag skrivit totalt 1½. Långsamt tempo var det ja!