Det står så ohyggligt stilla, alltså…

Idag har jag skrivit typ 3 meningar på rapporten. Igår skrev jag typ en halv mening. Efter gårdagens dråpslag så tappade jag mer eller mindre all motivation för högskolestudier så det mesta man gått och funderat över idag har varit ifall man ska typ försöka ta tummen ut ur röven och prata med studievägledarna om en individuell studieplan. Den planen sket sig dock, men den gömmer sig än så länge. Jag har en annan plan först.

Såsom läget ser ut nu så tänker jag inte satsa helhjärtat på att bli klar med rapporten tills den 28:e, utan jag skriver på den i den takt jag kan och orkar och satsar istället på att lämna in den till första kompletteringstillfället. Istället hade jag tänkt börja på förberedelserna till uppsatsen och undersökningen, så senaste timmarna har jag suttit och filat på frågor till en kvantitativ studie. När jag väl tänker efter så lär det förmodligen bli en sådan. Det hade sparat in sjukt mycket tid för mig också, så jag tänker göra allt jag kan för att det ska bli en kvantitativ undersökning. På det sättet får jag mer variation och kan se om mina teorier stämmer eller ej. Jag planerar i alla fall att undersökningen ska ligga ute i början av december och fortgå under ett par veckors tid. Under tiden ska jag leta fakta och förmodligen sitta med mina kompletteringar från denna kursen. Jag behöver bara mer tid! Skulle det faktiskt vara så att mirakel sker återigen och jag hinner lämna in både uppgift 2 +3 till den 28:e så är jag rätt så glad. Mindre glad lär jag bli om jag ändå får komplettera på skiten, men jag ska fan göra allt jag kan för att se till att i delkurs tre så ska jag åtminstone ha tid och mycket mindre ångest! Såsom jag planerat så ska det gå.

Fast mina planer har alltid haft en tendens att skita ner sig så fort som möjligt. Jag gillar att planera saker och ting, men jag är så usel på att följa mina planer. Det är alltid något mer intressant som kommer i vägen. Eller så är den fylld av idioti och problem utan lösningar.

Jag räknade ut idag att som läget varit på senare tid så lägger jag ner ca 2 timmar per dag på mina studier, men det gäller även på helgen. I snitt pluggar jag alltså 14 timmar i veckan. Lärarna kräver typ 40 timmar, så jag ligger ett X antal timmar back, men mer ork än så här har jag liksom inte. Dessa 14 timmar i veckan är utöver tiden det tar med föreläsningar och annat obligatoriskt. Dock måste man ju erkänna att tankearbetet bakom alla uppgifter tar ju upp säkert lika många timmar det med, om inte fler. Ja vem vet… man kanske är heltidsstuderande ändå, fastän att det bara går och dokumentera 14 timmar per vecka utöver annat obligatoriskt.

Hur många timmar i veckan lägger du ner på dina studier?